Europa

Hvad skal man se i Lissabon?

Jeg boede i Lissabon i næsten et halvt år, og det overraskede mig hver dag. I starten var det svært for mig at forstå denne by og se sin skønhed, men til sidst lykkedes det, og jeg har denne skønhed til dig, samlet på tre ruter rundt omkring i byen. Guiden vil ikke kun fortælle dig hvad du skal se i Lissabon, men også hvordan du kan føle den unikke atmosfære. Hav det sjovt!

Hvor (efter min mening) er det værd at bo i Lissabon?
Efter min mening er centrum af Lissabon meget fattig for indkvartering, billige hoteller er meget dårlige kvalitet der. Jeg ville bo i Belem og pendle, eller være et sted på vejen mellem byen og Bel. Alternativt, hvis du skal, foreslår jeg Santo Antonio, Campo Pequeno. Dette er en subjektiv mening;)

Vejret i Lissabon
I Portugal er det generelt køligere end i Spanien eller Italien. Lissabon er ikke direkte på havet, men det er udsat for humor af "stort vand", svømning er kun behageligt fra midten af ​​juni til september. I Lissabon er der ganske mange overskyede og kolde dage, især om aftenen skal du huske om et varmt dækning. Men det er aldrig meget koldt der, ingen har hørt om sneen; Når det er koldt i Polen, er Lissabon behageligt og blidt.

Meget meget om vejret, jeg skrev her, i posten om pakning til Portugal.

Flytter rundt i Lissabon
Pak nogle anstændige sko! Lissabon er på de høje bakker og gå rundt omkring dem kan kramme turister, du har brug for en god tilstand for denne by. Jeg anbefaler ikke desværre folk med små børn i en klapvogn i Lissabon, selvfølgelig, men turen vil være en plage. Jeg vil hellere foreslå en lille by ved havet, nær Lissabon + nogle korte ture til byen.

Jeg har skrevet meget her om detaljerne om at flytte rundt i Lissabon, offentlig transport mv.

Mad i Lissabon
De anbefalede puber i Lissabon har allerede skabt to store indlæg (hvor du også vil lære meget om portugisisk mad og reglerne i restauranter), jeg har også markeret de anbefalede steder på kortet i vejledningen nedenfor.

HVAD SKAL SE I LISBON
Lad os starte med en ting: Lissabon er ikke "sightseeing". Byerne går ofte med en klar liste over steder og monumenter, der er markeret på kortet. I Lissabon vil det ikke fungere, og ved at færdiggøre monumenterne en efter en bliver du meget skuffet, og derfor er ingen tiltrækning på følgende ruter på ingen måde obligatorisk. Efter Lissabon går han, går og vandrer. Wazi dristigt i gyderne sidder i pubber hvor de ikke taler engelsk, leder efter "deres" gader, parker, bænke. Dette er Lissabon, du kan lide, en anden ferie på siderne med guider og museumshylder. Vi kommer!

Rute: Lissabon
Vi starter med den mest "klassiske", det vil sige Praça do Comércio. Engang var der et portugisisk kongeslokal på dette sted, men det blev fuldstændig ødelagt i jordskælvet i 1755. Mens vi går rundt i Lissabon, vil vi ofte huske denne tragiske begivenhed, fordi den har påvirket hele byen betydeligt. I midten af ​​Praça do Comércio er der et monument til kong Józef I, netop på hans dag fandt skælvet sted.

Lad os kigge rundt på pladsen under bygningernes arkader langs floden. Så lad os gå under den store triumfbuen øverst Praca do Comercio på Rua Augusta street. Som om hvad, kan du komme ind i toppen af ​​denne bue!

Rua Augusta og Rossio Square er centrum af byen, hvor der er mange pubber, butikker og andre ting, der interesserer turister, mens vi vender lige efter buen til højre, for i dag er planlagt Alfama! Og da Saint Antoni blev født i dette distrikt, er det vores kirke, der er rettet først. Antoni er protektor for de nygifte i Portugal, så hvert år på dagen for hans død, den trettende juli, finder massebroder sted i kirken, fordi det bringer glæde til unge par. På den tid i Alfama er der også en stor fest til ære for Antoni, det er nødvendigt at se det! Hvis sæsonen er anderledes, er det værd at prøve Lissabon-traditionen: St. Anthony-skulpturen ligger foran kirken, vi lægger en mønt på bogen, som han holder, og hvis vi lykkes - vil vi blomstre i kærlighed.

Bag Antoni Kirke står Lissabon-katedralen Sé, bygget på stedet af en tidligere ... moske. Portugal indtil det 13. århundrede var besat af maurerne og hidtil kan vi finde et par spor af deres aktiviteter. I nærheden af ​​katedralen er der en malerisk gul sporvogn nummer 28 - det er roligt, tiden kommer ....