Afrika

Cape Town: 7 grunde hvorfor du skal gå

Jeg blev forelsket i dette sted. Det lyder lidt højt, men virkelig hvis du kan lide smuk udsigt, vin, steaks, hav og bjerge det vil blive ravished. Jeg kender ikke en person, der ville være skuffet over dette sted, og det er nok det bedste vidnesbyrd og anbefaling at gå der. Hvis disse ord ikke har opfordret dig endnu, tilføjer jeg 7 argumenter og et par billeder, som jeg håber at ændre mening.

7 grunde til, at du skal gå til Cape Town:

1. mad
Faktisk kan du stoppe på dette tidspunkt - når det kommer til grundene til, at jeg anbefaler at gå der. Hvis du kan lide skaldyr eller steaks, risikerer jeg ribben, at der ikke er noget bedre sted, hvor du kan spise sådan lækker mad til så lave priser. Cape Town tilbyder et fantastisk niveau af restauranter.

Steder, som jeg havde lejlighed til at besøge og anbefale med hele mit hjerte:

Saveur, Simon's Town, meget flot restaurant med stor tjeneste. De specialiserer sig i skaldyr og ligesom de fleste restauranter i steaks og ribben. Det ligger i samme by, hvor der er en strand med pingviner - så du kan kombinere den ene med den anden.

2. Strande.
Kan du lide vandsport - dykning, surfing? Denne Cape Town er også skabt til dig. Det er et af de få steder i verden, hvor du kan dykke i et bur og beundre hvide hajer.

3. Chapman's Peak Drive.
Billeder beliggende på en vej, som skal betales 40 ZAR - 2,5 Euro. Det byder på en fantastisk udsigt, blandt andet på de ovennævnte strande i Noordhoek Strand. I starten er Hout Bay - bugten, hvor vi mødte delfiner.

5. Vine.
For mig er det nok en af ​​de største overraskelser - kvaliteten af ​​de lokale vine og deres valg er utroligt. Alt i alt, før jeg kom til Sydafrika, drikke jeg ikke god vin fra dette land - men jeg ved hvorfor. Der er 2 grunde til, at det var. Den første er prisen - på stedet i Cape Town for en flaske god vin skal du betale 3 Euro - det lyder sjovt, men den samme vin, når den importeres til os, koster 10-20 Euro. Så i princippet kan de indgå i den dyrere hylde, hvor konkurrence, især vine fra Europa, gør sit job, og næsten ingen vælger vine fra Sydafrika. Det andet spørgsmål er tilgængeligheden af ​​vine - vinmarkerne i Cape Town-regionen er forholdsvis unge fra 6 til 15 år. Potentialet for vinproduktion, især i mindre vinmarker, tillader ikke engang at de eksporteres - de fleste sælger direkte på stedet. Vi mødte kun 2 vinmarker, hvis vine vi kan mødes i Europa. Derfor, hvis du skal til Cape Town, tag en større kuffert med dig. I nogle vinmarker kan vi bestille vine med hjem levering - efter min mening er det en god løsning. En flaske udsøgt rødvin med en pakke koster 15 Euro - meget? efter min mening ikke - især kigger på dens kvalitet. Det er svært at sammenligne disse vine med dem, som vi kan møde med os i onlinebutikker. Derfor er vinproducenter så ivrige efter at lave vinsmagninger. Det ser mere eller mindre ud, vi betaler 2-3 euro for muligheden for at prøve 3-7 slags vin produceret i en given vingård. Derudover tilbyder nogle af dem appetitvækkere i form af mad (ost, skinke oliven og andre) eller har deres egne restauranter (som nævnt ovenfor) og endda gæstehuse.

6. Attraktioner.
Cape Point - parken til hvilken indkomst er betalt. Der er flere ruter, som vi kan komme langs kysten. Du er nødt til at ramme med godt vejr - der er dage med 0 synlighed, men før du går ind i tjenesten informerer damerne om vejrforholdene.

7. Indkvartering.
Cape Town tilbyder et meget stort udvalg af kæde og private hoteller og boliger, for eksempel på Airbnb. Vi sov 2 nætter på NH Cape Town Lord Charles, jeg kan sikkert anbefale dette hotel. Meget god morgenmad, rummelige værelser og en intim pool. I modsætning hertil for de næste 3 nætter besluttede vi at leje et hus på sitet Airbnb - som jeg vil anbefale til dig, især hvis du rejser i 3 eller flere mennesker.