Sydamerika

Besøg 6 steder i Buenos Aires

Denne argentinske by er mere italiensk end mange italienske cittàer, serveret med spansk temperament, med den europæiske charme af en stor byområder, lugt af parrillas, sød smag af dulce de leche.

- På Buenos Aires første dag var jeg skræmt. Størrelse, kompleksitet, heterogenitet. Disse er flere byer i en stor by. Og så skal du tænke over det.

La Boca med den berømte Caminito street er et farverigt symbol på Buenos, et område af italienske emigranter. Tungt kommercialiseret, men malerisk. I nærheden af ​​den berømte fodboldstadion La Bombonera med det lige så berømte hold Boca Juniors.

La Catedral Club
Oversvømmet med halvmørke, bygningen har form af en stor laden, er udstyret med møbler fra loppemarkeder og på vægge hænger malerier, monidła, kunstneriske installationer og skulpturer. Tango danser her hver dag.

Palermo Soho
Det er bedst at bo i San Telmo-distriktet (hvor som helst tæt på fods), så de bedste fester og pubber kan findes i Palermo Soho. Stedet betragtes som det mest "alternative" i hele Buenos Aires. Fuld af farverige vægmalerier.

tigre
By på øerne, beliggende i udkanten af ​​Buenos, i deltaet i Paraná-floden. Perfekt til en weekendferie. Du kommer til det naturskønne tog Tren de la Costa. Det er værd at købe en sejltur på stedet.

Feria de Mataderos
Gauchcha festivalen foregår hver søndag fra 11 (om vinteren) og 18 (om sommeren). Det perfekte sted at købe souvenirs, spise delikatesser og se argentinske cowboys.

Recoleta Cemetery
Alle vil se, hvor Eva Perón hviler. Og selvom graven selv ikke imponerer, er mange andre - med tårne, figurer, kolonner - mest. Personlighederne hviler her.