Asien

Singapore Et lille land, en storby, er en stor succes

Kulturelle, økonomiske og politiske, Asien er på vej. At forestille sig og forstå, hvorfor det enogtyvende århundrede bliver århundredet af denne ekstremt forskelligartet kontinent, kan du gå til Singapore, en lille bystat, hvis succes skræmmer alle rejsende.

Ligesom århundreder siden i London, og i de seneste årtier i New York, der fungerede som de intellektuelle og kulturelle centre i det nittende og tyvende århundredes verden af ​​den vestlige civilisation, så også i dag, Singapore synes at spille en lignende rolle for processen af ​​den igangværende renæssance Asien.

Asien er en utrolig blanding af kulturel og utrolig varieret kontinent, hvor de bor ved siden af ​​hinanden store og gamle, og ekstremt anderledes, selv om at have mange ting til fælles, civilisationer, blandt hvilke vi finder såsom indisk, kinesisk, muslimske og vestlige, som trængte s kontinent på tidspunktet for din belle epoque. Men i hele Asien er der et særskilt sted, hvor disse civilisationer sameksisterer side om side på en harmonisk og venlig måde.

75 procent af singaporeanere er kinesere, 15 procent er muslimske malays, 7 procent er hinduer og 3 procent forbliver. Hertil kommer, at i livet for denne asiatiske storby næsten 1,5 millioner udlændinge, specialister i forskellige erhverv, der er rige på dette center for handel og forretning, realisere deres drømme om en velstående og interessant liv.

Fra den koloniale havn til den asiatiske tiger. Singapore historie
Den koloniale arv fra en af ​​Asiens største indkøbshavne afspejles i Singapore til denne dag. Succesen med en af ​​de yngste lande i verden ligger i hans stilling - liggende på hovedruten søhandel mellem Indien og Kina, Singapore, havnen grundlagt af visionære Sir Thomas Stamford Raffles, hurtigt lagde grunden til den moderne succes på dette sted. Mens de indledende Raffles plantede frø af succes, er det smukt forkælet paradis af Eden, som synes at være en by i dag, skyldes premiere en ny, uafhængig stat - Lee Kuan Yew'a.

Selvom nu et symbol på byen er en løve, der ikke kun spytte ud af hans mund af vandet i byens centrum, men også medlem af sit navn (Singa betyder Malay var en løve, pura byen), det er mere tiger passer dyr sammenligninger, når det kommer til, fuld af liv og rigdom, by. En fjortende århundredes prins fra Sumatra, der i mytiske historier så et dyr på disse områder, sandsynligvis mødte en malayisk tiger. Løver har aldrig været i denne del af verden.

Byen, hvor løven er et historisk symbol, spiller i dag rollen som en ukuelig asiatisk tiger.

Ved udgangen af ​​1818 under udviklingen af ​​den britiske herredømme i Indien og i den periode af voksende handel med Kina, Lord Hastings guvernør i Indien, udnævnt løjtnant Stamfordowi Raffles'owi, opgaven med at skabe et nyt salgssted på den sydlige spids af den malaysiske halvø.

Den nye havnes hovedopgave var at forsvare den britiske handelsflåde mod alle forsøg fra den hollandske operatør i denne region i verden. Kun et år senere, på dette sted, var det tredje vigtigste fodfæste af den britiske koloniale tilstedeværelse på halvøen. Den første var Penang og Malacca, som blev oprettet i 1786 og 1795. Alle tre porte er blevet officielt britiske kolonier forvaltes fra London, i 1867. Det tog kun et par årtier, da Singapore var under japansk besættelse, der systematisk erobret hele Asien længe før, da Hitler begyndte sin krig i Europa. Singapores fald og dets overtagelse af japanske blev navngivet af Winston Churchill, den største katastrofe og den største kapitulation i britisk historie.

Britiske afmagt og manglende evne til at ochronienia Singaporeans før den japanske besættelse, bosætterne forårsagede et tab af ansigt og total mangel på tillid hos borgerne til deres seneste, europæiske lånere.

Umiddelbart efter sammenbruddet af det Rising Sun Empire og tilbagetrækningen af ​​japanskerne fra hele Asien begyndte en periode, der ansporede den nye nation til livet.

Efter den forfærdelige periode med krig og besættelse i hele Asien, herunder Singapore, var der høj arbejdsløshed, mangel på økonomisk vækst, boligproblemer og generel social uro. Under sådanne omstændigheder blev fordelene ved svækkelsen koncentreret om kampen mod fascisme, imperiet, en genoplivning og en antikolonialistisk bevægelse født blandt lokalsamfundet.

I 1959 blev Singapore en selvstyrende stat i det britiske imperium.